Nieuwe website en functie voor woningzoekenden Thuiskompas

Nieuwe website en functie voor woningzoekenden Thuiskompas

Thuiskompas kreeg een nieuwe uitstraling. En er is nu ook een nieuwe functie: Track & Trace.  

Track & Trace het huis 
De woningzoekende kan nu het huis volgen waarop hij of zij heeft gereageerd. Zo ziet de woningzoekende aan welke kandidaat het huis is aangeboden. Of het huis al is geaccepteerd of dat er nog een kans is. Hans van Gellecom, namens de huurdersorganisaties: “Zoek je een huis? Dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Met de Track & Trace functie volg je dit proces stap voor stap.”   

Nieuwe uitstraling: gemakkelijk en duidelijk  
Naast de nieuwe functie kreeg de website ook een nieuwe uitstraling en is deze gemakkelijker in gebruik. Zo is de informatie voor (nieuwe) woningzoekenden sneller te vinden. En is de contactpagina verbeterd. De woningzoekende weet nu precies waar hij of zij met welke vraag terecht kan. Ook is de website getest door het Testpanel ABC. Hans: “Met de hulp van het testpanel zijn onze teksten nog simpeler gemaakt, zodat ze ook begrijpelijk zijn voor mensen die moeite hebben met lezen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zijn weg kan vinden op Thuiskompas.”  

Thuiskompas 
Thuiskompas is dé plek om een sociaal huurhuis in Drenthe en omgeving te vinden. Alle 8 Drentse woningcorporaties bieden hier hun huizen aan.