Betalingsregeling aanvragen

Heeft u betalingsproblemen?

Onze medewerkers van de afdeling Incasso gaan graag samen met u op zoek naar een goede oplossing. Bekijk, voordat u verder gaat, of u voldoet aan de voorwaarden om een betalingsregeling aan te vragen.

Gerelateerde vragen

Ik kan mijn huur niet betalen

Algemeen

Zit je financieel krap? Lukt het (even) niet om de huur op tijd te betalen? Maak je je zorgen over de huur(verhoging)? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te zoeken naar een oplossing. Geldproblemen zijn niet iets om je voor te schamen. Het kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer je wacht, hoe meer de situatie verslechtert.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0592 400 100.

Betalingsregeling

Onze consulenten Huurbetaling kijken samen met jou naar een passende oplossing. In sommige gevallen treffen we een betalingsregeling of brengen we je in contact met maatschappelijke instanties die helpen om je financiën weer op orde te brengen. 

Geldfit

Actium werkt samen met Geldfit. Op Geldfit vind je gratis informatie en advies over geld in jouw situatie. Zo krijg je weer grip op geld. Ga naar geldfit.nl/actium

Wil je liever iemand persoonlijk spreken? Bel gratis en anoniem 0800-8115. Een medewerker van Geldfit luistert naar je verhaal en denkt met je mee.

Datgeldtvoormij.nl

Soms heb je recht op meer regelingen dan je denkt. De VoorzieningenWijzer helpt je via Datgeldtvoormij.nl bij gemeentelijke regelingen, inkomstenbelasting, toeslagen en een passend energiecontract en zorgverzekering. De gemiddelde besparing van deelnemers ligt op ongeveer €500,- per jaar (15 april 2024, informatie via VoorzieningenWijzer).

Je kunt zelf online regelingen aanvragen, maar je kunt ook een keukentafelgesprek aanvragen met een gecertificeerde consulent van de VoorzieningenWijzer.  

Actium krijgt jouw gegevens niet

Actium is aangesloten bij de VoorzieningenWijzer (Datgeldtvoormij.nl) en Geldfit, maar krijgt geen (financiele) gegevens van jou. Dit is allemaal persoonlijk en uitkomsten worden niet met ons gedeeld.

Wij zijn aangesloten, omdat we het belangrijk vinden dan onze huurders inzicht kunnen krijgen in de regelingen waar zij recht op hebben. Zo proberen we eraan bij te dragen dat jij een gezonde financiele situatie hebt.

Meer over dit onderwerp

Ik heb een betalingsregeling en toch krijg ik een herinnering

Algemeen

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Neem contact met ons op, zodat wij hier samen met je naar kunnen kijken.

Meer over dit onderwerp